Selecteer een pagina

 Algemeen

De op deze website getoonde informatie wordt door de Malle Miek met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Malle Miek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Malle Miek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Malle Miek opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Malle Miek alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Malle Miek niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Voor verzending wordt in de regel gebruik gemaakt van Post NL of TNT post. De tarieven hiervoor worden niet door Malle Miek vastgesteld en kunnen derhalve wijzigen. Kijk voor het meest actuele overzicht op www.postnl.nl

Aanbiedingen en dagprijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Voorraadindicatie en eventuele dubbele verkoop.

De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzend opdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere keren per uur ververst. Tevens heeft Malle Miek een winkel in Zaandijk. Het kan zijn dat artikelen gelijktijdig in de winkel worden verkocht en derhalve niet langer via de website leverbaar zijn. Uw wordt hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Mocht er al geld zijn overgemaakt zal dit zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat u keek en uw bezoek . Wij raden dan ook sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan. Dit kan via onze website (www.mallemiek.nl), telefonisch +31 (6) 20 67 78 85 of per e-mail: info@mallemiek.nl Malle Miek is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden m.b.t. de voorraadindicatie.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.

Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover Malle Miek geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.